KAK2020 gaat niet door!

We hadden nog hoop, echter na de persconferentie van gisteren (21 april ) werd duidelijk dat het kabinet heeft besloten in overleg met het RIVM alle evenementen te verbieden tot 1 september. Jammer maar wij zullen ons als organisatie hierbij moeten neerleggen.

We kregen al een hoop reacties van kinderen die dit jaar voor het laatst (12 jaar) konden deelnemen en uitkeken naar het moment waarop we weer zouden gaan starten. Dit nemen we mee in de voorbereidingen voor volgend jaar.

De olympische spelen zijn ook verplaatst, dus dit thema nemen we ook mee naar volgend jaar.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat vooral de jeugd, met de aangekondigde verruiming om buiten te spelen toch een mooie zomer mag gaan beleven. Zodra het zwembad open gaat laten wij het weten en houd de website van sportservice in de gaten, er komen vast nog leuke beweegmomenten aan komend zomer waar de kinderen bij kunnen aansluiten.

Voor nu blijf gezond, pas goed op elkaar en tot KAK2021

Kernteam Kidsactief Kamp

Berry Hellegering

RInske Bakker

Alwin Heij

Mennold Philipa


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.