Thema KAK 2020 | Olympic Games

Yes, vanmorgen hebben we weer een leuk en constructief overleg gehad over het Kidsactief Kamp wat we ook dit jaar weer gaan organiseren! Sportservice Wageningen, Sportfondsen Wageningen en Solidez zullen staan op 21, 22 en 23 juli alle (sportieve) atleten te ontvangen voor drie dagen boordevol, sport spel en gezelligheid. Het Kidsactief Kamp wordt evenals voorgaande jaren gehouden op het buitenterrein van Zwembad de Bongerd.

De komende maanden brengen wij jullie regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wat je allemaal kunt gaan verwachten die toffe drie dagen. De kaartverkoop start op 15 mei aanstaande, dus zorg dat je deze datum noteert, vorig jaar waren de kaarten snel uitverkocht, ook dit jaar hebben wij weer een max van 140 kinderen.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook! Mocht je toevallig dit bericht lezen en te oud zijn om mee te doen, wij zoeken ook voor deze editie vrijwilligers vanaf 17 jaar om samen met ons vaste team ervoor te zorgen dat het Kamp een groot succes wordt!

Aanmelden als vrijwilliger kan via wageningen@sportfondsen.nl


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.