We gaan nog niet naar huis..... :-)

Ja ja, vandaag de langste dag van het Kidsactief Kamp vandaag. Na een succesvolle eerste dag waarbij de groep de hele middag lekker heeft kunnen zwemmen, heeft de organisatie voor vandaag ook het hitteplan in werking gesteld. Vandaag gaan we wederom veel de verkoeling op zoeken, veiligheid boven alles.

Op de vraag vanmorgen "Hebben jullie lekker geslapen"kwam een volmondig Ja, goed uitgerust beginnen aan deze lange dag is wel een belangrijke voorwaarde :-) Er staat immers veel op het programma, vanmorgen kunnen ze kiezen uit skeeleren, BMX rijden, beachvolleybal, rugby, schermen, basketbal, skeeleren, dansen en waren er voldoende rustmomenten. Het fruit rond de klok van 11:00 uur was zo op en natuurlijk bieden we naast het water ook cool bear limonade aan (smaakvol en zonder suiker),

Twee sessie van elk 45 minuten om de kinderen te laten kennismaken met deze verschillende takken van sport. Iedereen genoot en dat ondanks de zon die steeds warmer wordt. De lunch hebben we naar voren geschoven, die wordt op dit moment voorbereid en daarna duiken we allemaal lekker het zwembad in!

Aansluitend mogen ze nog even vrij spelen, film kijken en dan gaan we eten, evenals vorig jaar staan er heerlijke frietjes op het menu, dit jaar een extra warm welkom, het zoutgehalte vullen we dan ook gelijk weer aan!

Daarna komt de Coole KIdzparty die vanaf 20:00 uur er een te gek feest van gaan maken voor alle kinderen en daarna wederom afkoelen in het zwembad, dit keer is er disco zwemmen! Rond de klok 23:00 gaan we allemaal slapen (ik hoor u denken, dat hoop je ja :-) ) wij gaan dat redden. Dan zijn we morgen allemaal uitgerust voor de warmste dag en de laatste dag van het kamp.

Rond 15:00 uur hebben wij net als vorig jaar de burgemeester uitgenodigd om het kamp af te sluiten en dan moeten we weer een jaar wachten. Maar zover is het nu nog niet, we gaan vooral plezier maken....

Volg ons via Facebook, instagram en de website, daar zullen regelmatig berichten langs komen!

Geniet van de foto's!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.