Maximale verkoeling...

Toch altijd weer spannend een eerste dag KAK..... komen ze allemaal wel, hebben ze er zin in, is alles klaar en zo kunnen wij als leiding nog wel even doorgaan! Kak2019 moet geweldig worden, het is immers ons 5e jaar op rij dat wij dit leuke evenement mogen verzorgen. En toen was het 8:30 de eerste kinderen en ongeduldige ouders stonden al voor het hek, ze komen......

Met een welkoms kreet "Aloha" op het pad richting de ingang werd er druk gespeculeerd over de komende activiteiten, we gaan in ieder geval zwemmen, maar verder... dat was een goed bewaard geheim. Met het thema Beach, zit het dus dit jaar wel goed, zon, water en het zand kreeg vandaag een totaal andere inhoud. De kinderen konden zich bezig houden met het maken van zandsculpturen. Best lastig, wat korrels zand en daar een kasteel van maken :-)

Ook konden de kinderen gaan schilderen, waren er diverse balsporten en was er voldoende ruimte om even lekker in de schaduw te gaan zitten en bij te komen met een bidon gevuld met water. Verkoeling is het toverwoord voor de komende drie dagen, met het zwembad naast het kampterrein gaat dat vast goed komen.

Ruim 150 kinderen vermaken zich prima en de lunch die was volgens velen veel te laat, om 11:00 uur kwamen de eerste geluiden al dat de eetlust de overhand kreeg, wat geschoven in het programma en rond 12:15 waren daar de lunchpakketten, wit en bruid brood en de keuze uit gezond en minder gezond beleg.

Wij genieten volop, de kinderen ook en daar doen wij het voor.......het is immers vakantie en niet elk kind krijgt de kans om op vakantie te gaan, op deze manier hebben ze toch extra plezier in de zomervakantie.

Dit allemaal dankzij Sportservice Wageningen, Solidez, Zwembad de Bongerd en de hoofdsponsor van dit evenement Riwojo verhuur uit Wageningen.

Geniet van de foto's!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.