Nog één nachtje slapen!

Bijna is het zover, editie 5 van het Kidsactief Kamp! Heb jij de weersvoorspellingen gezien.....? Waaaauuuuwww deze editie gaat de boeken in als de warmste, de heetste en vooral de zonnigste :-) Het kan natuurlijk ook niet anders, met het thema BEACH moest het wel een hele bijzondere editie gaan worden!

Vandaag hebben wij de hele setting opgebouwd en zijn bijna klaar voor morgen! Zorg voor genoeg zonnebrandcreme mee, eventueel een petje op iets anders voor op je hoofd, dit als bescherming tegen de zon. Wij zorgen voor heel veel water om te drinken en om in te zwemmen en natuurlijk met een thema als Beach, zullen veel activiteiten iets met water te maken hebben.

Verkoeling en vocht staan ook deze drie dagen bij ons op nummer 1! Dus ouders wees gerust wij zullen goed voor jullie kinderen zorgen!

Vanavond op tijd naar bed, want voor het Kidsactief Kamp moet je goed uitgerust zijn. Tot morgen allemaal en slaap lekker. Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.