Kaartverkoop #KAK2019 boven verwachting!

Het gaat goed met de kaartverkoop van het Kidactief Kamp, momenteel zijn er nog ongeveer 30 kaarten verkrijgbaar en dan is het uitverkocht. Vooral de laatste week is het erg hard gegaan, volgens Berry Hellegering van Sportservice Wageningen. Het is een evenement dat niet te vergelijk is met iets anders in de regio, de nadruk ligt op plezier, bewegen en vooral gericht op kinderen die niet op vakantie gaan dit jaar. Alwin Heij, van Zwembad de Bongerd vult aan, we werken met een team van enthousiaste vrijwlligers en drie partijen die zich hard maken voor alle zaken rondom het Kamp te weten Solidez, Sportservice Wageningen en Sportfondsen Wageningen.

Gekscherend zeggen we wel eens, waar vindt je nog een oppas voor maar € 25,00 om drie dagen je kinderen bezig te houden inclusief een nacht :-)

Dit jaar wordt het Kidsactief Kamp gehouden voor de 5e keer en daar mogen we best trots op zijn. Gelukkig zijn er nog bedrijven die zich inzetten voor deze doelgroep en het oogpunt van geld verdienen opzij zetten om kinderen een onvergetelijke vakantie invulling te geven.

Meer informatie over het kamp: www.kidsactiefkamp.nl


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.