Het programma is bekend!

We hadden het al beloofd, deze week zouden wij het programma voor dit jaar bekend gaan maken. Ben jij er klaar voor, daar gaan we dan:

Op maandag 22 juli gaan wij alles opbouwen en klaarzetten voor het grote evenement!

Dinsdag 23 juli zijn jullie welkom vanaf 8:30 uur en om 9:00 uur gaan we van start met het Kidsactief Kamp. In de ochtend kunnen jullie deelnemen aan Zandsculpturen maken, beachsoccer, graffitti workshop en knutselen

in de middag gaan we zwemmen en stoepranden en beachvolleybal

Woensdag 24 juli zijn jullie welkom vanaf 9:00 uur en we gaan die ochtend sporten met z'n allen, suuuperleuk

In de middag is het tijd voor een verrassingsactiviteit, dat hoor je op dag 1 wel wat we gaan doen :-)

Na het eten komt er een heel speciaal iemand die ons een te gekke avond gaat verzorgen en aansluitend gaan we discozwemmen! En dan.... snaveltjes dicht, oogjes toe, welterusten, de kampeernacht......

Donderdag 25 juli slapen we allemaal een klein beetje uit en na het ontbijt is het tijd voor de Kidsactief bioscoop, mag je zelf met je vriendje/vriendinnetje wat leuks gaan doen op het terrein! En dan......... is het weer tijd voor de natte bende parade en start de waterzeskamp, iedereen mag nat worden behalve jijzelf :-)

En om 15:00 uur komt er hoog bezoek die het Kidsactief Kamp komt afsluiten, snik snik, dan moeten jullie weer een jaar wachten....!

ben jij er klaar voor?


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.