Inschrijving start bijna.....

YESSSSS, eindelijk is het dan bijna zover...... Op 13 mei aanstaande wordt de aanmeld link op onze website actief voor het Kidsactief Kamp editie 2019. Drie dagen boordevol activiteiten, sport, spel en vooral leuke dingen doen!

Het thema voor deze editie is Beach, dus wat kun je allemaal doen, en en op het strand. Met het juiste zonnetje erbij kan dus KAK2019 enkel een groot succes gaan worden. Dit jaar hebben wij weer plek voor 150 kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar en de kosten bedragen € 25,00 voor drie dagen inclusief eten, drinken en ...... je mag ook een nachtje blijven slapen!

Wil je dus dit jaar ook komen, meld je dan vanaf 13 mei aan via onze website en wij houden je op de hoogte van al het laatste nieuws en actualiteiten rondom KAK2019.

Tevens zullen wij binnenkort het definitieve programma op de website plaatsen! Momenteel lopen de laatste gesprekken met alle partijen die een bijdrage gaan leveren en kan het programma definitief gemaakt worden. Tot slot schuift dit jaar een nieuwe partner aan, Balance buddy uit Wageningen, wie ze zijn en wat ze doen gaan ze binnenkort aan jullie allemaal uitleggen!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.