De laatste dag........ #KAK2018

Na de bonte avond duurde het nog wel een tijdje voordat alle kinderen sliepen. U kent het vast wel, één moet er na de wc, er volgen er dertig, tandenborstel kwijt, knuffel kwijt, net voordat je gaat slapen papa en mama missen, je druk maken over een bidon die nog ergens op het veld ligt en waar zijn toch de slippers gebleven met de bloemetjes erop. Kortom voldoende vraagstukken waar zo laat op de avond nog antwoord op moest worden gegeven.

Ik was zelf rond 7:30 uur weer op het Kampterrein en het was verdacht rustig, het grootste deel van de kinderen lag nog in diepe slaap, voorbeeldig, ja de algehele conclusie was voor dit kamp was dat we te maken hadden met een rustige groep. Er is dan ook de afgelopen drie dagen geen onvertogen woord gevallen, het aantal EHBO gevallen stopt bij 3 en alle kinderen hebben het echt naar hun zin gehad.

Na het ontbijt was het een echte LAZY morning, lekker hangen op je luchtbed, in de zitzak, wil je springen op het luchtkussen, dan ga je springen en er werd een film gedraaid voor diegene die echt even lekker niks wilde doen. Op de achtergrond werd er hard gewerkt om het parcour van de 10 kamp gereed te maken. Spelletjes met water, een levende sjoelbak, sponzen gevecht en nog veel meer....

U kunt het vast al wel raden, iedereen was drijfnat, traditiegetrouw werd het één groot watergevecht waarbij alleen de burgemeester bespaard werd gebleven :-)

Burgemeester van Rumund vindt het altijd een eer om het Kidsactief Kamp te mogen afsluiten, vandaar dat we hem ook dit jaar weer hadden uitgenodigd.

De afsluiting stond dit jaar in het teken van sportiviteit, was onze burgemeester wel zo sportief als huidig portefeuille houder van sport? We hebben het getest en de oproep van de burgemeester om de ouders van de kinderen te laten aansluiten, was ook een groot succes. Onze burgemeester is sportief en heeft na zijn dankwoord aan iedereen het Kidsactief Kamp gesloten.

Na afloop gingen alle kinderen moe en voldaan naar huis en bleven er op het hele terrein maar 4 dingen liggen, die nu terug te vinden zijn bij de gevonden voorwerpen.

Wij als organisatie kijken met een grote glimlach terug op KAK2018, het weer was goed, de sfeer was goed en de kinderen hebben er weer van genoten, wat willen we nog meer.............. juist volgend jaar KAK2019

Wij kunnen niet wachten, maar eerst gaan we even vakantie houden!

Bedankt allemaal, we hebben van jullie genoten en tot volgend jaar!

Kinderopvang Wageningen

Solidez

Sportservice Wageningen

Sportfondsen Wageningen

alle vrijwilligers en bedrijven die dit kamp mede mogelijk hebben gemaakt!

RIWOJO verhuur

Plus Bennekom

Heintzbergen installatietechnieken

Firma Tollenaar


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.