Uitgeslapen?

Fris en fruitig stonden alle kinderen vanmorgen even na 9:00 uur klaar in de grote tent. Even een korte evaluatie van de vorige dag, wat vond men het leukst en wat was minder leuk....... het levert altijd leuke gesprekken op en natuurlijk nemen wij het mee in de evaluatie!

De groepen waren snel gemaakt, de spieren weer lekker warm op de dreunen van Ali B. en Boef en we konden gaan beginnen. Dit keer grote variatie in de sportochtend, schermen, free-running, tennis, breakdance en nog veel meer. Iedereen was lekker bezig en er werd weer kennis gemaakt tal van nieuwe sporten. Tussendoor nog een supergezonde peer of appel en de bidons waren ook dit X weer goed gevuld.

Men beleefde veel plezier er ontstonden nieuwe vriendschappen, er was ruimte voor een grap en een grol en gelukkig was de temperatuur wat lager dan gisteren, hierdoor was het ook in de tent redelijk goed vertoeven.

Tussen de middag stond er natuurlijk weer een heerlijke lunch voor iedereen klaar, het smeren van de boterhammen was echt topsport geworden, Sommige waren met twee happen klaar :-)

Nu is de ene helft bezig met de speurtocht over het WUR terrein en de andere helft ligt heerlijk af te koelen in het zwembad. En straks......... dat vertellen we later!

Tot zover even deze update!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.