Zonnige start #KAK2018

Het kon ook bijna niet anders... zonovergoten, dat was de start deze ochtend van het Kidsactief Kamp editie 2018. Ruim 140 kinderen zaten met spanning te wachten op het moment dat de hekken open gingen en men zich mocht gaan begeven richting de grote tent.

Dit keer was het thema Adventure Island, met als hoofdact een heuse piraat. Een goochel piraat die voor we het goed in de gaten hadden een konijn, duif tevoorschijn toverde en een act had met touwen. De gekke aap had de lachers op zijn hand en het was een dolle boel.

Nadat de papa's en mama's waren uitgezwaaid was het tijd om de groepen te gaan maken en te starten met een klein voetbaltoernooi. In verband met de warmte is het programma wat ingekort en de velden wat kleiner gemaakt en stonden er diverse vrijwilligers klaar met jerrycans met water. Want drinken is superbelangrijk op zulke dagen!

Tijd voor de lunch en dit keer was het record 6 boterhammen, die had echt trek. Nu is de ene groep lekker aan het zwemmen en de andere groep vermaakt zich met verschillende spelletjes op een schaduwrijk terrein. Kortom het eerste deel is al geslaagd......


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.