Voorbereidingen in volle gang!

Ja, ja het begint al aardig op te schieten, over ruim een maand is het zover, dan gaat het Kidsactief Kamp voor het 4e jaar van start op het buitenterrein van Zwembad de Bongerd. Ook dit jaar rekenen wij weer op ruim 150 kinderen die ontzettend veel plezier gaan krijgen. Drie volle dagen en een overnachting in een supergrote tent, wat een feest. Sport, spel, af en toe even lekker luieren, zwemmen en nog veel meer, dat is Kidsactief Kamp 2018.

De verkoop van de kaarten is op 15 mei gestart en dat loopt zeer voorspoedig. Ben jij er de afgelopen jaren ook bij geweest en wil je dit jaar niet missen, geef je dan snel op want vol is vol.

Minimum leeftijd is 7 jaar en je mag maximaal 12 jaar oud zijn om te kunnen deelnemen. De kosten zijn € 25,00 voor drie dagen en 1 nacht! Alles is verzorgd, eten, drinken en deelname aan het kamp.

Bekijk ook alvast het programma voor alle drie de dagen. Natuurlijk geven we niet alles prijs, we hebben nog wat verrassingen in petto! Met een thema van Adventure kan dat natuurlijk ook niet anders..... :-)


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.