Bedankt voor drie geweldige dagen!

Wat een prachtige laatste dag van het Kidsactief Kamp, redelijk zonovergoten, prima temperatuur. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een superdag, nou ik kan jullie zeggen dat is gelukt! Vooral het laatste onderdeel de 11-kamp (een afgeleide van 6 kamp) was een groot succes! Alles en iedereen was kleddernat, behalve de burgemeester die ook nog even langskwam, die hield zijn ambtsketting droog!

De dag begonnen we rustig, na een heerlijke nacht zijn we gestart met een film, lekker nog even bijkomen op luchtbed en kussen en zonder dat iemand het in de gaten had, vielen soms de ogen nog even dicht. Goed uitrusten noemen we dat want alle energie was nodig voor de 11 kamp, dit keer in een watereditie. Gisterenavond was het erg laat geworden want na de bonte avond, mocht iedereen nog discozwemmen, de klok sloeg ruim 12 uur voordat iedereen op zijn bedje lag.

Na het film kijken was het tijd voor de lunch en daarna snel zwemkleding aan en vol het strijdtoneel op, tijdens de watergames. Levend sjoelen op een baan vol met zeep, een sponzen gevecht, spuiten met waterpistolen, flessenvoetbal en nog veel meer leuke watergerelateerde spelletjes. Rond 14:00 uur was het tijd voor een heerlijk ijsje, dat ging er natuurlijk wel in.

En toen kwam dat moment waar we allemaal niet op zaten te wachten, het einde van #kak2017 was aanstaande, een lach een traan, een dankwoord naar alle organisaties die hebben geholpen, de bedrijven die ons hebben gesteund en het meest belangrijke van alles alle vrijwilligers.

De burgemeester van de gemeente Wageningen kwam het feest op magische wijze afsluiten, door te verdwijnen door twee magische deuren was het feest voorbij.

Wij gaan evalueren en de voorbereidingen treffen voor de 4e editie van #KAK 2018 suggesties voor het thema zijn van harte welkom en mocht je als vrijwilliger aan de slag willen gaan, ook dan horen we het graag!

Wij verwachten binnen een week of 4 de KAK2017 film gereed te hebben, dan kun je nog even terugblikken op drie hele leuke dagen. Tot slot nog een groot dankwoord richting alle kinderen, jullie hebben je voorbeeldig gedragen, het was leuk, gezellig en voor straks slaap lekker...... in je eigen bed en droom van de Magie van #KAK2017


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.