Het regent, het regent......

Men had het al voorspeld, wij waren goed voorbereid en wat hebben we het vanmorgen toch weer erg gezellig gehad. Het was natuurlijk leuker geweest om alles buiten te doen, liefst in de zon, maar de waarheid was anders. Gelukkig waren een hoop ouders goed voorbereid en hadden hun kinderen, laarzen, een regenjas of andere kleding aangedaan, daarmee werd voorkomen dat niet alles tot op de laatste draad nat zou worden.

Met de voorbereidingen was al rekening gehouden met een slecht weer scenario, dat draaiboek konden we vanmorgen goed gebruiken. De sportzaal de Tarthorst stond tot onze beschikking, in de tent was het droog en de recreatieruimte van het zwembad kon prima worden gebruikt.

Het was een creatieve ochtend, er werd geknutseld, er kon worden meegedaan met dans, er werden mooie grafittiposters gemaakt, muziek gemaakt, gedanst en we zagen eigenlijk alleen maar blijde gezichten.

Kortom ondanks de regen een geslaagde ochtend! Nu zit iedereen aan een gezond lunch en gaan we zo van start met de Sportmiddag in het teken van Magic. Aansluitend gaan we dineren, is er de bonte avond en natuurlijk traditiegetrouw rond 22:00 uur duiken we nogmaals het zwembad in en gaan we discozwemmen.

We verwachten dat de oogjes dan al langzaam dicht gaan vallen en we een rustige nacht tegemoet gaan :-) we slapen namelijk in de tenten! Wij horen u al zeggen, gaat dat goed komen, na al die regen, het antwoord is JA, vanaf 15:00 uur wordt het droog gaat de zon schijnen en is iedereen gegarandeerd van een droge slaapplek.


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.