Een dag met een lach...

Springen, gek doen, plezier maken, lekker sporten en geen last van de regen, kortom een prima dag voor #kak2017. Het begon regenachtig vanmorgen, gelukkig waren wij erop voorbereid en hebben we gebruik gemaakt van de sporthal van het sportcentre van de WUR en de Tarthorst, beide op loopafstand, beide verwarmd en de sportcoaches en buurtsportcoaches hebben alle magie gebruikt om een leuke en actief programma samen te stellen. Dansen, schilderen, spuiten met spuitbussen en midgetgolf, trefbal, softbal en nog veeeeel meer leuke en sportieve dingen.

Tussen de middag heeft iedereen weer genoten van een heerlijke lunch en aansluitend was er weer een leuk programma. Er werd volop geoefend voor de bonte avond, dit jaar met maar liefst 20 acts, van dans tot het tappen van moppen en acrobatiek alles kwam weer voorbij. De grootste meezinger van dit jaar is Habiba van Boef, die wordt echt grijsgedraaid. Zelf onder het avondeten werd dit nummer meerdere keren aangevraagd :-) Dit jaar weer een gezonde maaltijd, we hebben gekozen voor Pasta met heerlijke verse saus.

Voor diegene die dit bericht nu aan het lezen zijn, net voor het slapen gaan.... wees gerust merendeel van de kinderen zijn nu nog lekker aan het discozwemmen. Nog lang niet moe, al werd er vandaag veel gelachen, maar was er soms ook een traan. Vermoeid, even niet weten wat te doen (er is immers ook zoveel keus) of toch een papa of mama die even werd gemist.

Na het discozwemmen kunnen de kinderen lekker snel slapen, alle luchtbedden zijn al opgepompt, de slaapzakken liggen in gereedheid en de rest gaat vast vanzelf naar deze intensieve dag.

Morgenochtend zullen de eerste er vast wel vroeg bijzijn, vorige jaar sliep de laatste om 14:30 uur en was de eerste om 5 uur wakker, records zijn er om verbroken te worden, wellicht morgen wel :-) We gaan het zien!

Weltrusten allemaal en we hopen u morgen allemaal te zien bij de afsluiting van dit derde Kidsactief Kamp, maar voordat het zover is gaan we morgen nog een ruime dag leuke dingen doen. De foto's van deze dag kunt u terugvinden op onze foto pagina https://www.kidsactiefkamp.nl/foto-s


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.