Een magisch begin van #KAK2017

Een magisch begin van deze eerste Kidsactief dag, korte touwtjes die ineens weer heel lang waren, balletjes die zo maar ineens verdwenen en je geeft een briefje van tien euro en krijgt een briefje van vijf euro terug. Het was lachen geblazen en ook wel een beetje spannend, want dit keer geen wethouder maar een echte illusionist opende het Kidsactief Kamp editie 2017.

Vervolgens werden de groepen ingedeeld en konden we starten met de magische activiteiten op het buitenterrein en de velden rondom het kampterrein. Er was een leuke en spannende speurtocht, een kennismakingsspel en volop ruimte om elkaar beter te leren kennen. Rond de klok van 12:30, net voor de regenbui hebben we nog lekker buiten kunnen lunchen (volledige lunch alle drie de dagen gesponsord door Albert Heijn Wageningen), dikke boterhammen, bekers melk, de maagjes zijn weer gevuld voor een sportieve en gezellige middag.

Kortom we zijn weer blij dat jullie er allemaal zijn!

#kidsactiefkamp2017 #zwembaddebongerd #sportfondsen #solidez #kinderopvanwageningen #sportservicewageningen #albertheijn #riwojo

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.