Wij zoeken vrijwilligers?

April 3, 2017

Momenteel zijn wij al druk in de weer met de voorbereidingen van het Kidsactief Kamp voor 2017, met dit jaar als thema MAGIC. Evenals voorgaande jaren zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen met opbouwen, de drie dagen als groepsbegeleider, eten koken, animatie, helpen met allerlei werkzaamheden en natuurlijk het afbreken van het kamp. 

 

Heb jij in de eerste week van de zomervakantie nog wat tijd over en wil je graag meehelpen om het Kidsactief Kamp weer een groot succes te laten worden, kom dan komende donderdagavond 6 april, naar de informatieavond van het Kidsactief Kamp. 

 

Aanstaande donderdag 6 april, 19.00 - 20.00u bij Zwembad De Bongerd in Wageningen.

 

 

Ben jij geïnteresseerd om vrijwilligerswerk te doen?Kom dan langs en laat je inspireren!Tot donderdag:)

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Tags

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen