1000 maal bedankt !

KAK2016 is afgelopen en hoe.... De laatste minuten waren nog even spannend omdat alle kinderen weg waren, gelukkig is het allemaal goedgekomen met het nummer " Hupsakee" van kinderen voor kinderen.

Er is gisteren een mega hoeveelheid brood naar binnen gewerkt tijdens de lunch. Een teken dat er de afgelopen dagen meer calorieën zijn verbrand dan doorgaans in drie dagen. Er is veel gesport, gespeeld en gelachen. Na de lunch ging de groep weer in tweeën en kon er gekozen worden voor het onderdeel voetbal, een onderdeel waarbij de dames toch duidelijk meer energie over hadden dan de heren. De discussies over een vrije trap, hensbal en de bal buiten de lijn werden op een goede manier onderling opgelost en werd al snel duidelijk dat de dames beter konden samenwerken, dus ook de winnaar waren. De andere groep vermaakte zich met levend sjoelen, knotshockey en met een van de overige sporten wat op dat moment werd aangeboden. Kortom super geslaagd.

De klok gaf 14:45 uur aan en we moesten nog oefenen voor de afscheidsdans op het buitenterrein, de appels werden ondertussen gesneden en om 15:05 was het moment daar eindelijk dat de ouders het terrein mochten gaan betreden. Spannend .......... want ze hadden natuurlijk niet in de gaten dat de kinderen er op dat moment nog niet waren. Toen eindelijk iedereen zat, kwam dus de mededeling dat de kinderen het mysterieuze pad in waren gelopen op het adventure terrein van het kamp. Halverwege de presentatie, was daar eindelijk een signaal dat ze waren gezien.

Er was muziek, de kinderen waren weer terug en " hupsakee" gelijk ook het einde van een fantastisch kamp, wat hebben de kinderen genoten. Een lach en een traan, een zoektocht naar de spullen, blije gezichten en sommige wat droevig omdat de drie dagen waren omgevlogen.

Eén kind gaf aan gisterenavond, niet naar huis te willen omdat het kamp voor die dag dan voorbij was en dat wilde ze niet want anders moest ze weer een heel jaar wachten.... Die bevestiging van het feit dat de kinderen hebben genoten doet ons als organisatie erg goed. Er gaat veel voorbereidingstijd in zitten, hele draaiboeken worden er gemaakt en we zouden het kamp niet kunnen doen zonder de inzet van de vele vrijwilligers en partijen die het mede mogelijk maken.

Een dankwoord is dan ook op zijn plaats richting:

Sportservice Wageningen: beschikbaar stellen van handjes en opblaas elementen en sport en spelmateriaal

Solidez Wageningen: beschikbaar stellen van handjes en opblaas elementen en sport en spelmateriaal

Kinderopvang Wageningen: beschikbaar stellen van handjes en sport en spelmateriaal en sportzaal de tarthorst

Sportfondsen Wageningen: handjes en beschikbaar stellen van het buitenterrein en het zwembad

Riwojo verhuur: voor de levering van de tenten, vlonders, podium banken en stoelen

Hans Burgersdijk van Bergrace: voor de levering van banken en tafels

Hema Wageningen: voor het sponsoren van het ontbijt op donderdagmorgen

2 wielercentrum Wageningen: sponsoring van de lunch op donderdagmiddag

Bouwbedrijf Tollenaar: beschikbaar stellen van twee mobiele toiletten

Sportbedrijf de Bongerd: voor het beschikbaar stellen van het buitenterrein en atletiekbaan

Firma Hulshof fruit en groente: voor het leveren van fruit op alle dagen

Campina Frieslandfood: voor het leveren van pakjes drinken op alle dagen

Firma Lindner: een financiële donatie

Firma Heinzbergen installatietechniek: financiële donatie

Sligro Nieuwegein: sponsoring water

JOGG leveren van de watertanks

En alle verenigingen die op welke manier ook hebben bijgedragen ter ondersteuning van de verschillende sport- en spel activteiten.

1000 maal bedankt allemaal, ook namens alle 168 kinderen die dit jaar bij het kamp aanwezig zijn geweest. Tot KAK2017!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.