We gaan nog niet naar huis....naar huis!

Wij hebben een superavond gehad, wat een groot feest. Het blijft altijd spannend, zijn er genoeg aanmeldingen voor de bonte avond of ...... Nou achteraf had die zorg helemaal niet gehoeven want maar liefst 22 kinderen hebben een act gedaan, van toneelstukjes tot zelf geschreven rapsongs en liedjes met een chinees tintje en de allerlaatste grootste hits van Justin Bieber enz. Kortom het was geslaagd en onder het genot van drinken en popcorn heeft iedereen, jong en oud er weer van genoten. Aansluitend was het tijd om de voorbereidingen te treffen voor de nacht, de luchtbeddenbrigade stond klaar om 100 bedden op te blazen, dekbedden en slaapzakken gereed te leggen en alles in goed banen te leiden. Ondertussen lagen de kinderen lekker in het zwembad (lees even schoonweken van de modderspetters van die middag).

De hits vlogen je om de oren in het zwembad en daar kreeg iedereen nog een lekker ijsje, dat hadden ze allemaal wel verdient. Verschillende ouders kwamen de kinderen ophalen die niet bleven slapen, sommige hadden pech want die kinderen wilde ineens wel blijven slapen. :-) Zo gezellig...

Rond 23:45 was het dan echt tijd om op één oor te gaan en heerlijk weg te dromen en alles in hun dromen opnieuw beleven. Het mooiste compliment wat wij kregen was dat er kinderen niet naar huis wilde omdat ze weer een jaar moesten wachten voor #kak2017 Dat deed de organisatie erg goed zo net voor het slapen gaan en gaf wat extra energie om te wachten tot de laatste ging slapen. Van heimwee, niet kunnen slapen, knuffel kwijt, ff plassen, lig niet lekker, iemand snurkt, moet weer plassen, verkeerde kussen en ik heb het koud, werd het uiteindelijk stil.......

De stilte veranderde langzaam aan in gesnurk en rond 5:30 uur waren de eerste weer wakker, na de nodige signalen die beginnen met een sssstttttttttt was het dan rond 7:15 echt tijd om het bed uit te komen klaar te maken voor het vroege vogel zwemmen. Altijd leuk, spetterend en een goed begin van de dag, een moeilijke dag voor sommige want de vermoeidheid begint bij sommige zijn tol te eisen. Er zijn wat meer tranen die vloeien, er wordt wat meer gelegen en toch blijft men plezier maken. Daar doen wij het immers ook voor..!!

Zeskamp en voetbal stond vanmorgen op het programma. Twee grote groepen hebben zich verdeeld over de verschillende velden om het Kidsactief Kamp en vooral rokjes voetbal en levend sjoelen was populair. Er was weer voldoende energie na het heerlijke ontbijt dat wij gesponsord hebben gekregen van de Hema Wageningen.

Op de fotopagina hebben wij weer verschillende foto's geplaatst van de bonte avond en van vanmorgen. Zojuist heeft iedereen weer de inwendige mens versterkt met een lunch aangeboden door 2wielercentrum Wageningen. En zijn de groepen gewisseld voor het middagprogramma, rond 15:00 uur zijn alle ouders welkom voor de spetterende afsluiting en we durven het bijna niet te zeggen, het einde van KAK2016 is alweer in zicht. Tot straks allemaal...!!!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.