Regen, daar kunnen wij tegen!!

De dag begon, zonnig en lekker warm, helaas was dat na 14:00 uur gauw over en was het regen en veranderde het kidsactief terrein in een natte boel. Wat een geluk dat wij gekozen hebben voor een houten vlonder in de grote tent.

Na de lunch kregen de kinderen de tijd om nog even lekker te spelen en werden de groepen weer opgedeeld in een groep die leuke spelletjes ging doen in het zwembad en de andere groep ging op pad voor de Scavengers Hunt. Dit laatste werd in verband met het slechte weer gauw afgeblazen en mochten de kinderen ook gaan zwemmen, op dat moment de beste optie. Rond de klok van 15:00 uur konden de kinderen kiezen uit de onderdelen sporten in de Tarthorst, film kijken in de tent of kleuren en tekenen. De echte die-hards kozen voor de activiteiten in de Tarthorst en de overige gingen in de relaxmodus en genoten van de Disney/Pixar film "Inside Out"

Rond de klok van 18:00 uur was het verzamelen en was het tijd om te eten. Dit keer stond er nasi, sate, komkommer, pasta en vegetarische salade op het menu. Een grote groep vond het eten niet lekker en wilde patat, helaas de keuken zat iets anders in elkaar en uiteindelijk zat iedereen lekker te smullen. Na het eten werden er buiten op het terrein spelletjes gedaan (dank aan alle ouders die toch nog even wat extra droge kleren kwamen brengen) en gingen er verschillende groepjes zich voorbereiden op de bonte avond. De make-up spullen kwamen tevoorschijn en werden de haren in de krul gedaan en kon het feest losbarsten. Via onze liveview op facebook staan ondertussen de eerste filmpjes en er worden video opnames gemaakt die later via onze website en facebook pagina verspreid worden.

We gaan nog even door met feesten, lekker zwemmen en natuurlijk hoort daar een ijsje bij :-) Rond 23:30 uur moet het stil zijn en gaan we.......allemaal......lekker......slapen....!!!

Morgenochtend krijgt u de update van deze nu al geslaagde bonte avond. Ouders welterusten en.... tot morgen! Kunt u nog niet slapen en wilt u meerdere foto's kijken van vandaag, klik dan hier!!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.