Een sportieve start van dag 2

July 13, 2016

Goedemorgen, zijn jullie allemaal een beetje moe? Daar begon het vanmorgen mee, natuurlijk was niemand moe, de kinderen waren klaar voor dag twee en dag drie tegelijk. De groepjes waren zo gemaakt en het wachten was op de start van de sportochtend, verschillende sporten konden vanmorgen worden beoefend door de kinderen: Boogschieten, midgetgolf (ook een sport), basketbal, freerunning, bmx parcour, boorcamp, capoera en rugby. Goed om te zien dat al deze sporten leuk werden opgepakt en er actief werd meegedaan. De kinderen vonden het hartstikke leuk en doordat alle kinderen twee voorkeuren hadden opgegeven, gingen de groepjes door elkaar en ontstonden er ook nieuwe vriendschappen. Kortom we kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend.

 

 

 

Zojuist heeft iedereen genoten van de lunch en staan er twee activiteiten gepland voor vanmiddag, de scavengers hunt en de spetterende zwemactiviteit. Twee keer zwemmen vandaag want vanavond is er ook na discozwemmen, kortom een vol programma en ruimte voor wat rust en vrij spelen.

 

Dag twee is nu al geslaagd, hopen dat we het droog houden en dan gaat het vast goed komen!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Tags

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen