Wat een spetterende opening!

Rond 8:00 uur was het vanmorgen al gezellig druk bij de entree van het Kidsactief Kamp, de eerste kinderen konden niet wachten om te gaan beginnen. Uiteindelijk gingen om 8:30 uur de hekken open en werden de kinderen toegezongen door Bamboo Bill. Wat leuk en gezellig en wat kan die Bamboo Bill zingen, liedjes over de dieren en over zwemmen in de zee. De stemming zat er gelijk al goed in en toen was het tijd voor het officiële gedeelte, de opening door wethouder Han ter Maat, die benadrukte nog eens extra hoe belangrijk het Kidsactief Kamp is en dat bewegen voor kinderen goed en gezond is. Toen was het tijd voor Bamboo Bill om ook de manager van het Zwembad erbij te halen, die mocht samen met de wethouder een microfoon vasthouden en als de kinderen heel veel lawaai hadden gemaakt ging er een lamp branden, dat tevens het startsein was voor het Kidsactief Kamp 2016.

Nadat wij alle ouders hadden uitgezwaaid, werden de groepjes gemaakt en zijn wij gestart met de speurtocht. Een lastige opdracht want waar zijn de foto's gemaakt en welke groep is weer als eerste terug met de juiste antwoorden.De opdrachten waren uitgezet over het hele terrein, superleuk en tevens kennismaking met de omliggende velden waar de komende dagen verschillende activiteiten worden gedaan.

Daarna mochten de kinderen vrij spelen op het terrein, er staat een panakooi, luchtkussen, trampoline, hindernisbaan en sommige vonden het ook lekker om even in het gras uit te rusten. Rond 11:30 uur een vroege lunch, brood, melk, beleg en tussendoor veel water. Het is weer is ons goed gezind, dus het zonnetje zorgt voor de nodige zweetdruppels. De kinderen genieten en zijn klaar voor het middagprogramma, er zijn verschillende workshops en de andere helft zoekt verkoeling in het zwembad.

De sfeer is goed en ook vanmiddag gaan wij er iets leuks van maken!. Alle foto's van dag 1 staan vanavond op de website!

#kidsactief #kamp #2016 #zwemmen #lunchen #spelen #creatief #sporten

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.