Wij zijn op zoek naar ...Lawaaimakers!!!!


Klaar voor de start.... bijna is het zover, morgen gaat het Kidsactief Kamp dan echt van start. Dit jaar met als thema "Adventure" en het wordt een heel mooi avontuur, dat gaan wij jou beloven! Drie dagen sport, spel, zwemmen, leuke dingen doen en een nachtje slapen. Dat is #kak2016!!

Heb je de nieuwsbrief nog niet mogen ontvangen, meld je dan alsnog aan via onze website, dan ben je gegarandeerd van de invoer van het juiste emailadres! Verder houden wij u op de hoogte via Facebook, de website en via de nieuwsbrief!

Bamboo Bill komt de opening doen en heeft bij ons een oproep gedaan om te zorgen voor Lawaaimakers, kinderen die volop lawaai gaan maken met pollepels, pannen, potten, waterflesjes gevuld met rijst enz. enz, heel Wageningen moet ons gaan horen.

Wellicht was het nog niet helemaal duidelijk maar het Kidsactief Kamp is inclusief eten, drinken, lunches, ontbijt en alle tussendoortjes zoals Snelle Jelle, water, fruit enz.

Kortom we gaan 2015 overtreffen, het programma is echt superleuk en alleen de weersvoorspellingen blijven spannend, gelukkig hebben we ook een alternatief programma voor binnen! Voor straks slaap lekker en tot morgen!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.