#kak2016 online actief!!

Beelden zeggen meer dan woorden, dat is een feit! Vorig jaar hebben wij de thuisblijvers op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurde tijdens het Kidsactief Kamp. Dat willen we dit jaar weer gaan doen, foto's, een blog en ook video's. Dat laatste is immens populair onder de jeugd, dus hebben wij een snapchat account geopend #kak2016 een account waarop wij gedurende dag leuke en gekke filmpjes laten zien van het Kamp. Tevens hebben wij vorig jaar al een hoop met iedereen gedeeld via Facebook!

Het aantal aanmeldingen loopt lekker door en we zijn bezig met de afronding van het programma voor alle dagen, Zodra het gereed is gaan we het natuurlijk met jullie delen.

Om iedereen in Wageningen en omstreken te laten weten dat het Kidsactief Kamp er weer aan zit te komen, hebben we vandaag een grote advertentie geplaatst in Stad Wageningen en het Bennekoms Nieuwsblad. Natuurlijk hebben wij jullie hulp daarbij ook heel hard nodig, dus deel onze berichten ook met jullie vrienden en vriendinnen op Facebook.

Alvast bedankt!

#kidsactief #kinderen #wageningen #juli #kids #actief #kamp #2016 #scavengershunt #speurtocht #zeskamp #spelletjes #zwemmen #overnachten #discozwemmen #bonteavond

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.