Wij zijn op zoek naar Vrijwilligers!

Het Kidsactief Kamp is op zoek naar een groot aantal vrijwilligers om ook dit jaar het kamp een groot succes te kunnen laten worden voor de kinderen uit Wageningen en omstreken. Ben jij enthousiast, tikkeltjes sportief en heb je af en toe last van een gezellige en creatieve inslag dan ben jij diegene die wij zoeken. Ben je beschikbaar tijdens het Kidsactief Kamp en het liefst ook nog een dag ervoor en na afloop om alles weer op te ruimen, dan zien we jouw aanmelding graag verschijnen.

Dit jaar wordt het Kidsactief Kamp groter dan vorig jaar, meer kinderen vraagt ook om meer begeleiding!

Wij hebben er weer heel veel zin in! Aanmeldingen via m.phelipa@solidez.nl

Noteer even je naam en contactgegevens in het mailbericht en een korte motivatie en je hoort spoedig van ons!! Vooraf aan het kidsactief kamp wordt je uitgenodigd op een informatieavond.!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.