Thema #KAK2016 Adventure


Afgelopen maandag heeft het team van Kidsactief Kamp (#KAK2016) weer bij elkaar gezeten om alle ideeën met elkaar te bespreken. Wat een super dynamische ochtend is dat geweest, Solidez, Sportservice Wageningen, Sportfondsen Wageningen en Kinderopvang Wageningen hebben gesproken over een deel van de inhoud van de meest gezellige drie dagen van dit jaar.

Zoals wij al bekend hadden gemaakt wordt het thema voor #KAK2016 Adventure. We gaan op avontuur, we gaan met elkaar spannende dingen beleven, ook is er weer een overnachting en dit jaar kunnen er meer kinderen meedoen dan vorig jaar! Dus noteer in je agenda 12-13-14 juli aanstaande!

De opening van #KAK2016 zal door een avontuurlijke gast worden opgevrolijkt. Wie het is gaan we nu nog niet verklappen, we houden de spanning er nog even in.

Evenals vorig jaar moet er nog een hoop worden geregeld en zijn daarvoor heel veel handjes nodig, daarom willen wij hierbij de oproep doen voor vrijwilligers die bereid zijn tijdens deze dagen te komen helpen. Dat kan zijn met het gereedmaken van de lunch, helpen met knutselen en met de begeleiding van de groepen kinderen tijdens diverse spelletjes.

Op 8 mei start de voorverkoop, kaarten kunnen worden gekocht tot en met 15 juni en de kosten voor dit jaar zijn:

3 dagen incl. slapen € 19,50 per kind

3 dagen excl. slapen € 17,50 per kind

en wil maar 1 dag komen dan betaal je € 8,00

Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger: wageningen@sportfondsen.nl


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.