Ontbijten, bijkomen en op naar de volgende activiteit

Na het vroege vogel zwemmen vanmorgen was het tijd voor een heerlijk ontbijtje, buiten in de zon. Daar kwamen de verhalen los over de afgelopen dagen en werd er alvast een planning bekend gemaakt voor deze dag. De hagelslag was in trek bij de meeste kinderen, in de verpakking zaten extra snoepjes, dus een laag van 3 centimeter op je boterham was niet ongewoon :-)

Ook hadden we een aantal kisten met fruit neergezet en tot onze verbazing waren die op het moment dat ik dit aan het schrijven ben, al aardig op. Necatrines, veel vroegen zich af wat dat was, "gewoon proberen" en al snel ging het verhaal de ronde dat ze goed smaakte.

Na het ontbijt konden de kinderen even bijkomen, hun spullen evrzamelen, luisteren naar muziek of gewoon even wat voor hun zelf doen. Om 10:30 werd de groep opgesplitst en ging de ene helft een speurtocht doen en de andere helft deelnemen aan het voetbaltoernooi.

Kortom de ochtend is nog in volle gang en ondanks de vermoeidheid is de sfeer nog goed en maken ze allemaal nog veel plezier. Dorst hebben ze allemaal, lange rijen bij de limonadetank, onze Tim heeft het er maar druk mee!

Tot straks allemaal voor het spetterende einde om 15:00 uur!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.