Ja we hebben lekker geslapen!

Na een spetterende avond in het zwembad, was het rond 23:00 uur tijd om lekker te gaan slapen. Natuurlijk was er nog volop gelegenheid om met elkaar de dag door te nemen en alles de revue te laten passeren. Zaklamp nog even een paar keer testen en zeker nog 3x naar de wc, het blijft allemaal spannend, een nacht slapen in een grote tent.

Een aantal begeleiders per tent die gemiddeld 10x zijn aangetikt om te vragen of men nog een keer mocht gaan plassen, dus het waren hazenslaapjes maar als je er 20 in 2 uur kunt doen, dat staat gelijk aan 45 effectief je ogen dicht doen :-) Het maakt ons allemaal niet uit, het is voor het goede doel!

Vanmorgen rond 6:30 waren de eerste wakker en om 7:00 uur was het tijd om op te staan en klaar te maken voor vertrek naar het zwembad. Daar had Renske een leuk parcour uitgezet voor alle kinderen om lekker wakker te worden. De banenzwemmers waren ook gelijk wakker en wat gedesorienteerd door de grote menigte enthousiaste kinderen. Dat enthousiasme gaan we vasthouden want ook voor vandaag is er weer een leuk programma!

Tot vanmiddag allemaal, rond 15:00 uur zijn jullie welkom om de kinderen te komen ophalen!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.