Het is voorbij.....tot volgend jaar!

Met een klein brokje in onze keel hebben we vanmiddag nog genoten van het laatste optreden van de gehele groep. Wat een bijzondere dagen waren het! Een half jaar geleden onstaan tijdens een gezamenlijk overleg van Solidez, Sportservice Wageningen en Sportfondsen Wageningen. En nu succesvol gebleken en heel veel blije kinderen die een prima invulling hebben gehad van hun eerste vakantieweek.

Wij zijn trots op alle hulp, de vrijwilligers en natuurlijk onze sponsoren die het evenement mede mogelijk hebben gemaakt. We zetten ze graag even voor u op een rij:

Gemeente Wageningen, Buitenhuis Groente en Fruit, Riwojo verhuur, de Gij Wageningen, Heintzbergen installatietechniek, Lindner elektrotechniek, Ola ijs, Edesign-ede, HenH music, Sportcentre de Bongerd, Solidez, Sportservice Wageningen en Sportfondsen Wageningen.

We hebben heel veel leuke en mooie woorden mogen ontvangen van de ouders, Dat doet ons goed en wij hebben als besloten een vervolg te geven aan dit leuke evenement. Op naar KAK2016 en voor nu nogmaals heel veel dank voor jullie komst, slaap lekker en geniet nog even van de vele foto's die zijn gemaakt op alle dagen. Binnenkort verschijnt ook de film, dat wordt vast een mooie herinnering, voor straks slaap lekker! :-)


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.