Een optocht van luchtbedden, tassen en slaapzakken :-)

Nadat vanmorgen de hekken open gingen voor het Kidsactief Kamp, waren het vooral slaapzakken, tassen, matrassen en luchtbedden die voorbij kwamen. Tussendoor wat kinderen en ouders die uitkeken naar die extra dag rust :-) Een goedkopere oppas voor drie dagen is er in de wijde omtrek niet te vinden en er waren zelf kinderen terug gekomen van vakantie uit Berg aan Zee. (de bedoeling was één week Berg aan Zee en niet vakantie houden op 5 km van je woonplaats haha) Voor ons een teken dat iedereen het goed naar zijn zin heeft gehad en uitkijken naar deze dag.

_MG_8915.JPG

De eerste plons is al gemaakt tijdens het tobbedansen en er heerst een vrolijke stemming. Wij gaan dat natuurlijk vasthouden tot vanavond, want met een glimlach kun je een hele dag vullen!

Tot straks voor de volgende update!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.