De avond is nog lang !

Heb je ons filmpje al op facebook gezien? De sneakpreview van de bonte avond? Maar liefst 12 optredens van allemaal toppers. Van hoppa gangastyle tot en met de musical van frozen, live en niet live, met en zonder dans en af en toe geimproviseerde bewegingen die ervoor zorgde dat de toeschouwers uit hun dak gingen. Het leek er even op dat onze bonte avond in het water zou vallen door een naderende regenbui, gelukkig was dat van korte duur en konden we een mooie (bonte) avond tegemoet gaan.

En ja wat als je een afspraak hebt gemaakt met je kinderen dat ze om 21:00 uur opgehaald zouden worden om thuis te slapen? Dan zie je als moeders een prachtig optreden en vergeet je even je moederrol en zeg je weer ja tegen je kinderen dat het nog wat later mag worden.

Maar wat genieten we nog steeds van de groep en wat een leuke dingen hebben we samen al gedaan. Het is al wat later op de avond, onderwijl ik dit stukje schrijf horen we de discodreunen in het zwembad, daar zijn ze nog lang niet moe, maar straks zal dat een stuk lastiger worden als men een hoofdkussen voelt.

Nog even een bakje popcorn en wat te drinken om de avond compleet te maken en over een uur is dag 2 ten einde, rust en voor morgen hebben we afgesproken dat we lekker gaan uitslapen. Rond 7:30 vroege vogel zwemmen en aansluitend ontbijt en verwelkomen we de thuisslapers ook weer voor een laatste dag. We moeten er nog niet aan denken, eerst gaan we nog even verder met plezier maken, voor nu slaap lekker..... wij wachten nog even! Wij zullen goed op ze passen!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.