Een optocht van luchtbedden, tassen en slaapzakken :-)

July 15, 2015

Nadat vanmorgen de hekken open gingen voor het Kidsactief Kamp, waren het vooral slaapzakken, tassen, matrassen en luchtbedden die voorbij kwamen. Tussendoor wat kinderen en ouders die uitkeken naar die extra dag rust :-) Een goedkopere oppas voor drie dagen is er in de wijde omtrek niet te vinden en er waren zelf kinderen terug gekomen van vakantie uit Berg aan Zee. (de bedoeling was één week Berg aan Zee en niet vakantie houden op 5 km van je woonplaats haha) Voor ons een teken dat iedereen het goed naar zijn zin heeft gehad en uitkijken naar deze dag.

 

De eerste plons is al gemaakt tijdens het tobbedansen en er heerst een vrolijke stemming. Wij gaan dat natuurlijk vasthouden tot vanavond, want met een glimlach kun je een hele dag vullen!

 

Tot straks voor de volgende update!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Tags

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen