Dag 2 Tobbedansen, bonte avond, discozwemmen en misschien slapen

July 15, 2015

We zijn er al weer vroeg bij vanmorgen, de voorbereidingen voor dag 2 vragen even wat meer tijd dan gisteren. Het wordt een hele lange dag met heel veel activiteiten die rondom het water plaatsvinden. Als je vanmorgen aankomt bij de entree staat er al een hele grote tobbedansbaan op de parkeerplaats, dat wordt gezellig!!

 

Vanmiddag gaan we het zwembad in en hebben we een scavenger hunt, tja je vraagt je vast af wat dat is, maar dat gaan we natuurlijk nog niet verklappen. Dan wordt het al snel tijd om lekker met z'n allen te gaan eten en kunnen we ons gaan klaar maken voor de bonte avond. Tot slot gaan we vanavond lekker discozwemmen, wel een uurtje vroeger en dan........ slapen. Je mag ook net doen alsof :-)

 

Tot straks allemaal en vergeet je zwembroek niet!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Tags

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen