Nagenieten

Wat een geweldige eerste dag van het Kidsactief Kamp. Oke, we vonden het best een beetje spannend, maar dat was gauw over toen we zagen dat jullie ook echt allemaal kwamen naar het Kamp. Na de opening moesten we nog even gauw wat dingen regelen, dat kwam mede door de onzeker voorspellingen van het weer. Bleef het droog of kregen we toch een bui regen, gelukkig bleef het droog en konden we alle noodscenario's opruimen en de dag draaien zoals gepland.

IMG_8834.JPG

We hebben heel veel gedaan vandaag, het kennismakingsspel, Ontdek je plekje, zeskamp, voetbal, freerunning, gekookt, lekker creatief en natuurlijk genoten van een heerlijke lunch die door de kok van Solidez en de kinderen was gemaakt. Een pannenkoek met heerlijke stroop en poedersuiker en natuurlijk gezond fruit.

IMG_8859.JPG

De zeskamp was een grote happening, alle kinderen waren lekker aan het sporten en spelletjes aan het spelen tegen en met elkaar. na de zeskamp was het tijd voor freerunnen en kon er worden meegedaan met een dansclinic. Ook was er ruimte om lekker te gaan voetballen en natuurlijk was er een moment om elkaar nat te spuiten met één van de 50 waterpistolen. Kortom de eerste dag was geslaagd en alle kinderen zijn moe en voldaan huiswaarts gegaan. Morgen weer een nieuwe dag met leuke activiteiten en heel veel water. Kijk ook op onze website voor de foto's. Tot morgen allemaal!


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.