We zijn begonnen!

July 14, 2015

Vanmorgen om 9:00 was het dan eindelijk zover, het Kidsactief Kamp met ruim 120 deelnemers is van start gegaan. Na een korte speech van wethouder Han ter Maat en een aantal huishoudelijke mededelingen, konden we de groepen (op kleur) gaan maken.

Vervolgens was het tijd voor het kennismakingsspel, wel belangrijk als je met elkaar in een groep zit en dat je weet met wie je de komende drie dagen gaat optrekken. Nu is ontdekje plekje bezig en is men druk met knustelen, pannenkoeken bakken en wordt er een rap gemaakt voor de bonte avond. Alles is dus in volle gang en het wordt één groot feest! Meer foto's over vanochtend staan op de fotopagina!

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Tags

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen