Nog één nachtje slapen!

July 13, 2015

Morgen is het dan eindelijk zover, Kidsactief Kamp 2015 gaat beginnen. Alle kaarten zijn verkocht en kunnen morgen vanaf 8:30 uur opgehaald worden bij de entree van het Kidsactief Kamp. De entree kun je vinden naast dit bord.

Vanmorgen zijn wij al vroeg begonnen met het opbouwen van het kamp en hebben we de tenten al op hun plek gezet. Wel waren we vanmorgen wat teleurgesteld over het weer, maar ja, de echte zomer moeten we toch zelf maken. Dat gaat vast lukken want vanmiddag gaf weeronline al weer een 6 voor morgen en een temperatuur van 23 graden, woensdag wordt het al 26 graden en donderdag kan het zelfs tegen de 30 graden aanlopen. We hebben genoeg water, dus dat zal het probleem niet worden.

 

Vanmiddag hebben we de briefing gegeven voor alle sportcoaches en overige begeleiding en alles is doorgesproken en de groepen zijn verdeeld. Kortom wij zijn er klaar voor...... tot morgen allemaal!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Tags

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen