We hebben een Vlogger


Inzet van social media is van groot belang om een groot bereik te hebben voor je berichten. Voor het komende Kidsactief Kamp hebben wij gekozen voor promotie via Facebook en in beperkte mate voor de krant. Twee keer een paginagrote advertentie en een leuk redactioneel stukje in Stad Wageningen.

Tijdens het Kidsactief Kamp zullen we via Facebook, Instagram #KAK2015 en deze website de gebeurtenissen van de dag delen met de thuisblijvers. Tevens hebben wij een vlogger weten te strikken voor dit evenement, ze is nog maar pas begonnen en wil graag doorbreken net als Enzo Knol.

Wil je kijken wat ze nu al voor berichten heeft gepost, kijk dan op haar YoutTube kanaal of zoek op Nina Schoonheim. Nina is alle dagen aanwezig en zal diverse Vlog berichten voor ons maken.

Wij wensen Nina heel veel succes en we zijn benieuwd hoe de Vlogs eruit komen te zien! Tot Vlogs!!!

#vlog #nina #schoonheim #kak2015

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.