Maximum aantal deelnemers bijna bereikt!


Depositphotos_21001259_original.jpg

We hadden het wel gehoopt, maar niet gedacht dat het zo populair zou gaan worden. Het Kidsactief Kamp kan maximaal 130 kinderen kwijt in de programmering van 14-16 juli aanstaande. Vandaag gingen wij de magische grens van 100 over, dus we moeten gaan opletten. Via Facebook hebben we dit al aangegeven en zo ook nu via deze website.

Willen we alles veilig en gezellig kunnen organiseren zullen we moeten vasthouden aan dit aantal. Tevens hebben wij als organisatie vandaag het laatste vooroverleg gehad want maandag gaat het opbouwen beginnen. Gelukkig hebben we heel veel extra handjes die we kunnen gaan inzetten dus het moet zeker goed gaan komen.

Dus lees je dit bericht en wil je nog deelnemen, wacht dan niet te lang, want VOL=VOL. Zodra wij het maximum hebben bereikt zullen wij dit direct via alle kanalen verspreiden.


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.