Ben jij erbij?

Wil jij drie te gekke dagen meemaken? Meld je dan nu alvast aan voor het Kids Actief Kamp in Wageningen. Op 23, 24 en 25 juli 2019 gaan we er een groot feest van maken en iedereen van 7 t/m 12 jaar is welkom. Drie dagen die in het teken staan van Sport, spel, ontspanning en te gekke dingen doen. Als klap op de vuurpijl mag je de laatste nacht blijven overnachten en maken we er een bonte avond in de grote tent.

 

Dit Kids Actief Kamp is een initiatief van Sportservice Wageningen, Sportfondsen Wageningen, Kinderopvang-Wageningen en Solidez. Wij hebben er heel veel zin in, jij ook? 

 

De kosten voor deelname bedragen: €25,- exclusief service- en transactiekosten.

 

Waarom Kids Actief Kamp?

"Bewegen is belangrijk voor nu en voor later" Ons doel is lekker sportief bezig te zijn en samen grenzen te gaan verleggen en je conditie te verbeteren!"

 

 

"Tijdens het Kids Actief Kamp zullen we op een verstandige manier omgaan met voeding" Een gezonde mix van eten en drinken, biedt een gezond fundament!

"Samenwerking, door het programma dusdanig samen te stellen, komen er verschillende samenwerkingsvormen aanbod en staat plezier hoog in het vaandel

Privacyverklaring