Blog

July 20, 2018

Na de bonte avond duurde het nog wel een tijdje voordat alle kinderen sliepen. U kent het vast wel, één moet er na de wc, er volgen er dertig, tandenborstel kwijt, knuffel kwijt, net voordat je gaat slapen papa en mama missen, je druk maken over een bidon die nog ergens op het veld ligt en waar zijn toch de slippers gebleven met de bloemetjes erop. Kortom voldoende vraagstukken waar zo laat op de avond nog antwoord op moest worden gegeven.

Ik was zelf rond 7:30 uur weer op het Kampterrein en het was verdacht rustig, het grootste deel van de kinderen lag nog in diepe slaap, voorbeeldig, ja de algehele conclusie was voor dit kamp was dat we te maken hadden met een rustige groep. Er is dan ook de afgelopen dri...

July 18, 2018

Fris en fruitig stonden alle kinderen vanmorgen even na 9:00 uur klaar in de grote tent. Even een korte evaluatie van de vorige dag, wat vond men het leukst en wat was minder leuk....... het levert altijd leuke gesprekken op en natuurlijk nemen wij het mee in de evaluatie!

De groepen waren snel gemaakt, de spieren weer lekker warm op de dreunen van Ali B. en Boef en we konden gaan beginnen. Dit keer grote variatie in de sportochtend, schermen, free-running, tennis, breakdance en nog veel meer. Iedereen was lekker bezig en er werd weer kennis gemaakt tal van nieuwe sporten. Tussendoor nog een supergezonde peer of appel en de bidons waren ook dit X weer goed gevuld.

Men beleefde veel plezier er ontstonden nieu...

July 17, 2018

Het kon ook bijna niet anders... zonovergoten, dat was de start deze ochtend van het Kidsactief Kamp editie 2018. Ruim 140 kinderen zaten met spanning te wachten op het moment dat de hekken open gingen en men zich mocht gaan begeven richting de grote tent.

Dit keer was het thema Adventure Island, met als hoofdact een heuse piraat. Een goochel piraat die voor we het goed in de gaten hadden een konijn, duif tevoorschijn toverde en een act had met touwen. De gekke aap had de lachers op zijn hand en het was een dolle boel. 

Nadat de papa's en mama's waren uitgezwaaid was het tijd om de groepen te gaan maken en te starten met een klein voetbaltoernooi. In verband met de warmte is het programma wat ingekort en de...

Please reload

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen