Blog

July 13, 2017

Wat een prachtige laatste dag van het Kidsactief Kamp, redelijk zonovergoten, prima temperatuur. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een superdag, nou ik kan jullie zeggen dat is gelukt! Vooral het laatste onderdeel de 11-kamp (een afgeleide van 6 kamp) was een groot succes! Alles en iedereen was kleddernat, behalve de burgemeester die ook nog even langskwam, die hield zijn ambtsketting droog!

De dag begonnen we rustig, na een heerlijke nacht zijn we gestart met een film, lekker nog even bijkomen op luchtbed en kussen en zonder dat iemand het in de gaten had, vielen soms de ogen nog even dicht. Goed uitrusten noemen we dat want alle energie was nodig voor de 11 kamp, dit keer in een watereditie. Gisterena...

July 12, 2017

Springen, gek doen, plezier maken, lekker sporten en geen last van de regen, kortom een prima dag voor #kak2017. Het begon regenachtig vanmorgen, gelukkig waren wij erop voorbereid en hebben we gebruik gemaakt van de sporthal van het sportcentre van de WUR en de Tarthorst, beide op loopafstand, beide verwarmd en de sportcoaches en buurtsportcoaches hebben alle magie gebruikt om een leuke en actief programma samen te stellen. Dansen, schilderen, spuiten met spuitbussen en midgetgolf, trefbal, softbal en nog veeeeel meer leuke en sportieve dingen.

Tussen de middag heeft iedereen weer genoten van een heerlijke lunch en aansluitend was er weer een leuk programma. Er werd volop geoefend voor de bonte avond, dit...

July 12, 2017

Men had het al voorspeld, wij waren goed voorbereid en wat hebben we het vanmorgen toch weer erg gezellig gehad. Het was natuurlijk leuker geweest om alles buiten te doen, liefst in de zon, maar de waarheid was anders. Gelukkig waren een hoop ouders goed voorbereid en hadden hun kinderen, laarzen, een regenjas of andere kleding aangedaan, daarmee werd voorkomen dat niet alles tot op de laatste draad nat zou worden.

Met de voorbereidingen was al rekening gehouden met een slecht weer scenario, dat draaiboek konden we vanmorgen goed gebruiken. De sportzaal de Tarthorst stond tot onze beschikking, in de tent was het droog en de recreatieruimte van het zwembad kon prima worden gebruikt.

Het was een creatieve ocht...

July 11, 2017

De ochtend van het Kidsactief Kamp 2017 is goed van start gegaan.

Please reload

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen