Blog

July 17, 2015

Zojuist kwam er nog een Vlog binnen van dag 3. Gemaakt door Lotte, dank je wel Lotte voor dit leuke filmpje!

 

July 17, 2015

Het terrein is schoon, alles is ingepakt en opgeruimd en wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Kidsactief Kamp 2015 was zeer geslaagd! Gisteren hebben wij een hele mand vol met spullen nog van het terrein afgehaald met kleding, schoenen, handdoeken, tassen en zwembroeken. Allemaal spullen die door jullie zijn blijven liggen....

 

Ben je iets kwijt kom dan even langs bij de receptie van het zwembad en neem mee wat van jou is. Ben je thuisgekomen en blijkt die ene zwembroek nou niet van jou te zijn, kom dan ook even langs en leg het in de gevonden spullen mand.

 

Alvast bedankt! Let op: Alles wat op 14 augustus niet is opgehaald wordt geschonken aan de kledingbank!

 

July 16, 2015

Wij willen natuurlijk onze vloggers van de afgelopen twee dagen ook heel hartelijk danken. Het waren super filmpjes en jullie hebben op je eigen manier mooi in beeld gebracht wat de kinderen allemaal hebben gedaan! Super bedankt en hopenlijk tot volgend jaar!

 

July 16, 2015

Er was gisteren iets fout gegaan met vloggen, daardoor missen we een aantal beelden. De opnames die gespaard zijn gebleven zijn spectaculair genoeg om even te bekijken. Straks Vlog 3!

 

July 16, 2015

Met een klein brokje in onze keel hebben we vanmiddag nog genoten van het laatste optreden van de gehele groep. Wat een bijzondere dagen waren het! Een half jaar geleden onstaan tijdens een gezamenlijk overleg van Solidez, Sportservice Wageningen en Sportfondsen Wageningen. En nu succesvol gebleken en heel veel blije kinderen die een prima invulling hebben gehad van hun eerste vakantieweek.

Wij zijn trots op alle hulp, de vrijwilligers en natuurlijk onze sponsoren die het evenement mede mogelijk hebben gemaakt. We zetten ze graag even voor u op een rij:

Gemeente Wageningen, Buitenhuis Groente en Fruit, Riwojo verhuur, de Gij Wageningen, Heintzbergen installatietechniek, Lindner elektrotechniek, Ola ijs, Edes...

July 16, 2015

Na het vroege vogel zwemmen vanmorgen was het tijd voor een heerlijk ontbijtje, buiten in de zon. Daar kwamen de verhalen los over de afgelopen dagen en werd er alvast een planning bekend gemaakt voor deze dag. De hagelslag was in trek bij de meeste kinderen, in de verpakking zaten extra snoepjes, dus een laag van 3 centimeter op je boterham was niet ongewoon :-)

Ook hadden we een aantal kisten met fruit neergezet en tot onze verbazing waren die op het moment dat ik dit aan het schrijven ben, al aardig op. Necatrines, veel vroegen zich af wat dat was, "gewoon proberen" en al snel ging het verhaal de ronde dat ze goed smaakte.

Na het ontbijt konden de kinderen even bijkomen, hun spullen evrzamelen, luisteren...

July 16, 2015

Na een spetterende avond in het zwembad, was het rond 23:00 uur tijd om lekker te gaan slapen. Natuurlijk was er nog volop gelegenheid om met elkaar de dag door te nemen en alles de revue te laten passeren. Zaklamp nog even een paar keer testen en zeker nog 3x naar de wc, het blijft allemaal spannend, een nacht slapen in een grote tent.

Een aantal begeleiders per tent die gemiddeld 10x zijn aangetikt om te vragen of men nog een keer mocht gaan plassen, dus het waren hazenslaapjes maar als je er 20 in 2 uur kunt doen, dat staat gelijk aan 45 effectief je ogen dicht doen :-) Het maakt ons allemaal niet uit, het is voor het goede doel!

Vanmorgen rond 6:30 waren de eerste wakker en om 7:00 uur was het tijd om op...

July 15, 2015

Heb je ons filmpje al op facebook gezien? De sneakpreview van de bonte avond? Maar liefst 12 optredens van allemaal toppers. Van hoppa gangastyle tot en met de musical van frozen, live en niet live, met en zonder dans en af en toe geimproviseerde bewegingen die ervoor zorgde dat de toeschouwers uit hun dak gingen. Het leek er even op dat onze bonte avond in het water zou vallen door een naderende regenbui, gelukkig was dat van korte duur en konden we een mooie (bonte) avond tegemoet gaan.

En ja wat als je een afspraak hebt gemaakt met je kinderen dat ze om 21:00 uur opgehaald zouden worden om thuis te slapen? Dan zie je als moeders een prachtig optreden en vergeet je even je moederrol en zeg je weer ja tege...

July 15, 2015

Na het zwemmen en scavenger hunt was het tijd om lekker te gaan eten. Het was wel lastig om even te wachten, maar uiteindelijk kwam het allemaal goed en kwamen de goud gele frietjes er aan! Smullen geblazen met een frikandel, kroket of kaassoufle!

Buiten regent het nu, maar de kinderen doen alsof er niets aan de hand is. Sommige zijn aan het oefenen voor de bonte avond en ondertussen worden de luchtbedden al opgeblazen! De avond kan beginnen.

 

Bericht aan de papa's en mama's slaap lekker vannacht :-)

Please reload

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen