Blog

July 6, 2020

Het is weer zomervakantie en er is toch niets leukers dan de hele dag sporten, zwemmen en bovenal plezier maken samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Het is voor jeugd van 7 t/m 12 jaar. Zwemdiploma is verplicht.

Zwembad de Bongerd en Sportservice Wageningen organiseren samen de SAM Zomersportweek. Je hebt de keuze om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen.

De kosten per dag zijn 8,50.

Hier zit alles in deelname aan sport, lunch/tussendoortjes en in de middag vrij zwemmen.

Locatie: Buitenterrein zwembad de Bongerd.

Per dag kunnen er 50 kinderen deelnemen

Op de volgende dagen

maandag 10 augustus van 09.30 - 17.00 uur

Woensdag 12 augustus van 09.30 - 17.00 uur

Vrijdag 14 augustus van 09.30 - 17.00 uur

Iedere dag starten we...

April 22, 2020

We hadden nog hoop, echter na de persconferentie van gisteren (21 april ) werd duidelijk dat het kabinet heeft besloten in overleg met het RIVM alle evenementen te verbieden tot 1 september. Jammer maar wij zullen ons als organisatie hierbij moeten neerleggen.

We kregen al een hoop reacties van kinderen die dit jaar voor het laatst (12 jaar) konden deelnemen en uitkeken naar het moment waarop we weer zouden gaan starten. Dit nemen we mee in de voorbereidingen voor volgend jaar.

De olympische spelen zijn ook verplaatst, dus dit thema nemen we ook mee naar volgend jaar.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat vooral de jeugd, met de aangekondigde verruiming om buiten te spelen toch een mooie zomer mag gaan...

January 27, 2020

Yes, vanmorgen hebben we weer een leuk en constructief overleg gehad over het Kidsactief Kamp wat we ook dit jaar weer gaan organiseren! Sportservice Wageningen, Sportfondsen Wageningen en Solidez zullen staan op 21, 22 en 23 juli alle (sportieve) atleten te ontvangen voor drie dagen boordevol, sport spel en gezelligheid. Het Kidsactief Kamp wordt evenals voorgaande jaren gehouden op het buitenterrein van Zwembad de Bongerd.

De komende maanden brengen wij jullie regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wat je allemaal kunt gaan verwachten die toffe drie dagen. De kaartverkoop start op 15 mei aanstaande, dus zorg dat je deze datum noteert, vorig jaar waren de kaarten snel uitverkocht, ook dit...

July 24, 2019

Ja ja, vandaag de langste dag van het Kidsactief Kamp vandaag. Na een succesvolle eerste dag waarbij de groep de hele middag lekker heeft kunnen zwemmen, heeft de organisatie voor vandaag ook het hitteplan in werking gesteld. Vandaag gaan we wederom veel de verkoeling op zoeken, veiligheid boven alles.  

Op de vraag vanmorgen "Hebben jullie lekker geslapen"kwam een volmondig Ja, goed uitgerust beginnen aan deze lange dag is wel een belangrijke voorwaarde :-) Er staat immers veel op het programma, vanmorgen kunnen ze kiezen uit skeeleren, BMX rijden, beachvolleybal, rugby, schermen, basketbal, skeeleren, dansen en waren er voldoende rustmomenten. Het fruit rond de klok van 11:00 uur was zo op en natuurl...

July 23, 2019

Toch altijd weer spannend een eerste dag KAK..... komen ze allemaal wel, hebben ze er zin in, is alles klaar en zo kunnen wij als leiding nog wel even doorgaan! Kak2019 moet geweldig worden, het is immers ons 5e jaar op rij dat wij dit leuke evenement mogen verzorgen. En toen was het 8:30 de eerste kinderen en ongeduldige ouders stonden al voor het hek, ze komen......

Met een welkoms kreet "Aloha" op het pad richting de ingang werd er druk gespeculeerd over de komende activiteiten, we gaan in ieder geval zwemmen, maar verder... dat was een goed bewaard geheim. Met het thema Beach, zit het dus dit jaar wel goed, zon, water en het zand kreeg vandaag een totaal andere inhoud. De kinderen konden zich bezig houd...

July 22, 2019

Bijna is het zover, editie 5 van het Kidsactief Kamp! Heb jij de weersvoorspellingen gezien.....? Waaaauuuuwww deze editie gaat de boeken in als de warmste, de heetste en vooral de zonnigste :-) Het kan natuurlijk ook niet anders, met het thema BEACH moest het wel een hele bijzondere editie gaan worden!

Vandaag hebben wij de hele setting opgebouwd en zijn bijna klaar voor morgen! Zorg voor genoeg zonnebrandcreme mee, eventueel een petje op iets anders voor op je hoofd, dit als bescherming tegen de zon. Wij zorgen voor heel veel water om te drinken en om in te zwemmen en natuurlijk met een thema als Beach, zullen veel activiteiten iets met water te maken hebben. 

Verkoeling en vocht staan ook deze drie dagen...

July 1, 2019

Het gaat goed met de kaartverkoop van het Kidactief Kamp, momenteel zijn er nog ongeveer 30 kaarten verkrijgbaar en dan is het uitverkocht. Vooral de laatste week is het erg hard gegaan, volgens Berry Hellegering van Sportservice Wageningen. Het is een evenement dat niet te vergelijk is met iets anders in de regio, de nadruk ligt op plezier, bewegen en vooral gericht op kinderen die niet op vakantie gaan dit jaar. Alwin Heij, van Zwembad de Bongerd vult aan, we werken met een team van enthousiaste vrijwlligers en drie partijen die zich hard maken voor alle zaken rondom het Kamp te weten Solidez, Sportservice Wageningen en Sportfondsen Wageningen.

Gekscherend zeggen we wel eens, waar vindt je nog een oppas v...

June 24, 2019

We hadden het al beloofd, deze week zouden wij het programma voor dit jaar bekend gaan maken. Ben jij er klaar voor, daar gaan we dan:

Op maandag 22 juli gaan wij alles opbouwen en klaarzetten voor het grote evenement!

Dinsdag 23 juli zijn jullie welkom vanaf 8:30 uur en om 9:00 uur gaan we van start met het Kidsactief Kamp. In de ochtend kunnen jullie deelnemen aan Zandsculpturen maken, beachsoccer, graffitti workshop en knutselen

in de middag gaan we zwemmen en stoepranden en beachvolleybal 

Woensdag 24 juli zijn jullie welkom vanaf 9:00 uur en we gaan die ochtend sporten met z'n allen, suuuperleuk

In de middag is het tijd voor een verrassingsactiviteit, dat hoor je op dag 1 wel wat we gaan doen :-) 

Na het et...

June 24, 2019

De afgelopen weken is het hard gegaan met de voorverkoop, we zitten al ruim over de helft qua deelnemers die dit jaar kunnen meedoen met het Kids actief Kamp. Vandaag hebben wij weer overlegd en het programma wordt steeds leuker en we pakken dit jaar groter uit dan de afgelopen 4 jaar, mede omdat we ons lustrum gaan vieren. Dit jaar is de 5e editie op rij!

Heb je nog geen kaarten koop ze dan snel via de link op onze website! 

May 7, 2019

YESSSSS, eindelijk is het dan bijna zover...... Op 13 mei aanstaande wordt de aanmeld link op onze website actief voor het Kidsactief Kamp editie 2019. Drie dagen boordevol activiteiten, sport, spel en vooral leuke dingen doen!

Het thema voor deze editie is Beach, dus wat kun je allemaal doen, en en op het strand. Met het juiste zonnetje erbij kan dus KAK2019 enkel een groot succes gaan worden. Dit jaar hebben wij weer plek voor 150 kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar en de kosten bedragen € 25,00 voor drie dagen inclusief eten, drinken en ...... je mag ook een nachtje blijven slapen!

Wil je dus dit jaar ook komen, meld je dan vanaf 13 mei aan via onze website en wij houden je op de hoogte van al het laats...

Please reload

© 2019 ontwerp Sportfondsen Wageningen